Lirik Sagita~Ngamen 2


Mak iki anakmu prawan

wiwit mbiyen ono ing perantauan

iling ngiwangi neng kantin sekolahan

telong sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan di bring jabani marang gusti pengeran

koyok ngene rasane wong ora duwe

duwe pisan di ece karo kancane

iling-iling manungso bakale mati

yen wes mati di kubur sanak family

di pendem jero di apit bumi

ono kubur iku akeh pandoso

ulo klabang kolojengking podo moro

ono setan membo-membo dadi perawan

benno krasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat

neng akhirat ora ono sego berkat

neng akhirat ora ono mejo biliard

onone godo ne moloikat

sak sugeh, sugih e uwong mesti ono mlarate

sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne

mangkane golek bojo ojo mandeng rupo

rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo

mangkane golek bojo ojo mandeng bondo

seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo

kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen,

eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan

obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo

mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso

ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

Categories: Uncategorized | Tinggalkan komentar

Navigasi pos

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: